Artisten

Artisten Andreas har spelat med i ett stort antal revyer, lustspel, krogshower och musikaler. En favorit är huvudrollen John Smith i farsklassikern ”Kuta och kör” på Västmanlands Teater. Bland andra personliga pärlor finns monologen ”Peter och Vargen” tillsammans med Västerås Sinfonietta och dirigent Cecilia Rydinger-Ahlin.

Jag spelar sedan 2014 med i Sveriges största nyårsrevy, Falkenbergsrevyn, som årligen sänds på TV för en miljonpublik.

Under årens lopp har jag fått äran att emottaga några fina priser och utmärkelser.

Moderator

Moderatorn Andreas är van med arbetsuppgiften och har flertalet uppdrag i bagaget. Moderatoruppdragen spänner mellan att moderera allt från polistiska debatter till boksläpp.


Det jag hoppas kännetecknar moderatorn Andreas är noggrannhet, att alltid komma väl förberedd och att med lätthet improvisera när så krävs.

Föreläsare/Workshop

Föreläsaren Andreas har föreläst på en rad olika teman till exempel om arbetet med barn och ungdomar, de estetiska ämnenas roll i skolan och humorns kraft. Jag skräddarsyr gärna föreläsningar utifrån önskemål.

Jag arbetar återkommande med workshops i scenisk gestaltning. Jag har arbetat med ungdomsgrupper i olika projektformer, gärna genus- och värdegrundsbaserat.