Referenser

"Andreas är en beundransvärd blandning av seriositet och glädje. Han har målet framför ögonen, även när vägen dit tar sig lite omvägar. Han lyssnar, är här och nu, respekterar, tar på allvar, ställer följdfrågor och gör någonting av det han får till sig. För mig har det betytt så mycket att få arbeta ihop med Andreas. Han sätter sina spår, och de sitter djupt! Jag säger bara: GRATTIS! Om du lyckas rekrytera den mannen!"
Ulla-Karin Mårdh, Rektor/enhetschef Västerås Stad

"Att jag vågade satsa på Andreas Sköld till Falkenbergsrevyn 2014 var ett lyckokast. Vi lärde snabbt känna varandra och jobbade mycket bra tillsammans. Jag gillar starkt hans inställning med mycket energi och stor professionalitet. När Andreas gjorde uppehåll efter tre år var han den i vår publikenkät som var mest saknad av tidigare ensemblemedlemmar. I år är han tillbaka igen och ingen är gladare än jag över det."
Magnus Wernersson, Producent Falkenbergsrevyn

"Andreas har en enorm timing och ett öga för både detaljer och helhet. Med honom har jag känslan att jag verkligen utvecklats som skådespelare och konstnär. Han skapar alltid ett kreativt och lustfyllt klimat för sina kollegor."
Gustav Lindh, Skådespelare

"Andreas besitter en kreativ mångsidighet och ett synnerligen speciellt väderkorn för vad som funkar och inte funkar. Han är resultatfokuserad, utan att för den sakens skull tumma på processen. Han är samvetsgrann och släpper inget förrän han är uppriktigt nöjd. Hans konstnärliga ambition är hög."
Sussie Nordström, Producent på ANM

"Andreas Sköld är en person man imponeras av, oavsett vilken typ av roll han har i sammanhanget. Att få jobba med Andreas är en fröjd, där man kan räkna med att bli sedd och tagen på allvar. Han lägger alltid ner sin själ i det han gör och presenterar aldrig något som är ogenomtänkt, vilket väcker en stor beundran!"
Anders Stark, Regissör Eskilstunarevyn (samt mångårig kollega och parhäst) 

Presscitat scen

”Andreas Sköld är en klippa!” (GP) ”En artistbegåvning får sitt genombrott” (BT)
”Andreas Sköld är revyns stora stjärna” (HN) “Vilken gummikropp den mannen har” (E-kuriren)
”Sköld visar sig besitta en ovanligt god kontaktkänsla med publiken” (VLT) ”…står för den proffsigaste insatsen” (Folkets)  
”Sköld lyckas skapa en förtätad spänning med sin magnifika uppenbarelse.” (VLT )
”Associationen John Cleese och hans ”silly walks” gör man direkt” (E-Kuriren)

Presscitat manus och regi

”Andreas Skölds texter innehåller en psykologisk skärpa och ett genomskådande av de mänskliga svagheterna som får honom att påminna om Tage Danielsson i dennes godmodigt bitska stunder” (VLT)
”Sköld har ett mod att gå rakt på problemen, se dem i vitögat och hitta en gemensam lösning på dem” (VLT)
”Överhuvudtaget är tonåringars kalibreringsförvirring Andreas Skölds verkliga fullträff: en intelligent gestaltning av den avklädda vilsenheten.” (VLT)

Publik och tidigare arrangörer tycker till om den aktuella minirevyn"Andreas Sköld presenterar Andreas Sköld"

”Vi skrattade oss lyckliga till denna fantastiska minirevy”
”Andreas är outstanding. Vilken underhållare, vilken sångare. Man blir imponerad”
”Han är en sann ord-ekvilibrist. Föreställningen inramades av många, långa och höga skratt, men han nådde även in till våra lite mer allvarliga sidor när han manade oss till en stunds självrannsakan. BRAVO!!"
”Aldrig har 40 min varit så kort. En magisk enmans-show.”
”BÄST i Sverige på revy är en underdrift”
”En minirevy av större slag som lockar både till skratt och eftertanke”
”Andreas ger och en varm och professionell minirevy som våra besökare önskat skall komma igen"
”Den är briljant”

Läs mer om föreställningen här.